Sprijinul dumneavoastra in dispozitive medicale

Aniversarea a 21 de ani este un moment special pentru a face o retrospectiva a activității noastre. Am trecut pragul unui nou deceniu, am trecut prin multe incercari si am devenit un brand de referinta respectat pe piata dispozitivelor medicale care-si deserveste clientii cu produse de calitate.

Am devenit un producator si distribuitor de dispozitive medicale de traditie in Romania având clienți care ne apreciază și ne acordă încredere.

În anul 2001 pășeam cu entuziasm și încredere în lumea dispozitivelor medicale pornind de la niște deziderate simple: calitate, profesionalism, operativitate și garanție care s-au transformat de-a lungul celor 21 de ani de activitate in adevărate valori consacrate si dovedite.

Încă de la început, ORTOPEDICA a sustinut și a dezvoltat un sistem de management bazat pe incredere si transparenta, intrucat ne dorim ca pacientii si clientii nostri sa beneficieze de dispozitive medicale si servicii de cea mai buna calitate, sa le asiguram calitate, siguranta si performanta. Intransingența si infaibilitatea ORTOPEDICA este dovedită prin certificatul “Firmă de Încredere”, motiv pentru care colaboram cu furnizori de top in domeniul protezarii: Otto Bock, Streifeneder, Ossur, Alps și suntem UNIC distribuitor al unor producatori si furnizori de renume international, lideri in domeniul dispozitivelor medicale: INVACARE, ORLIMAN, SERAG-WIESSNER, LABORATORI PIAZZA, TROGE MEDICAL GMBH.
Dispozitive noastre medicale dispun de certificari care se supun Sistemului de management al calitatii conform ISO 9001:2015 și ISO 13485.În prezent, ORTOPEDICA numără peste 100 de profesioniști.Echipele de specialisti ORTOPEDICA se dezvolta continuu si participa la cursuri de perfectionare in mod regulat prin traininguri de formare profesionala. Imbunatatirea continua a tuturor activitatilor si a grijii fata de pacienti ne-au adus titulatura de laureați în Șoimii Sănătății – Alegerea pacienților, timp de 3 ani consecutiv.

Ne propunem să fim în continuare alături de dvs în menținerea stilului de viață dorit și în redobândirea independenței. Vă stăm aproape indiferent de provocările de mobilitate cu care vă confruntați!

Suntem recunoscători și mulțumim intregii echipe care ne-a însoțit în acești ani, pacientilor care au crezut în noi, furnizorilor și colaboratorilor noștri!