Acum trei luni ne mândream că am primit certificatul “Firmă de Încredere” Silver şi în 2023, iar astăzi avem motive şi mai mari de bucurie pentru că l-am primit pe cel GOLD, o reuşită posibilă doar datorită vouă, pacienţilor noştri, care ne-aţi apreciat atât de frumos prin cuvintele voastre în recenzii, colaboratorilor serioşi pe care-i avem şi angajaţilor noştri dedicaţi cărora le mulţumim pentru implicare şi atenţia la detalii!

Acest certificat este o recunoaștere a reputaţiei noastre impecabile în rândul pacienţilor şi a partenerilor contractuali.

Sistemul de management bazat pe încredere și transparență pe care l-am adoptat ne permite să asigurăm pacienților noștri cea mai înaltă calitate, siguranță și performanță, certificarea “Firmă de Încredere” nefăcând decât să ne inspire în continuare să creștem și să devenim tot mai buni în deservirea nevoilor comunităţii.

                             

Echipele de specialişti ORTOPEDICA se dezvoltă continuu şi participă la cursuri de perfecţionare în mod regulat, prin traininguri de formare profesională şi de specialitate în domeniu, pentru a putea veni cu uşurinţă în întâmpinarea oricărui caz cu 𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁̧𝗶𝗮 𝗰𝗲𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆.

Tratăm nevoile fiecărui pacient în mod personalizat, cu respect şi răbdare, îi ascultăm povestea şi ne străduim să-i oferim cea mai bună soluţie care, în final, să ducă la rezultate concrete – rezolvarea sau, cel puţin, ameliorarea problemelor şi a durerilor!

Pacienţi mulţumiţi, precum cei de mai jos, sunt scopul nostru final!

„Mă numesc Petri Andreea-Nicoleta şi am achiziţionat de la Ortopedica un lombostat care să-mi rezolve problemele cu coloana.
Doamna Ani mi-a oferit toate informaţiile, a fost foarte prietenoasă şi a dat dovadă de profesionalism.
Mulţumesc, Ortopedica!” – Suceava – 11.12.2023 

 

“Mă numesc Bota Ioana Estera. Sunt clienta magazinului Ortopedica din Alba Iulia şi sunt foarte mulţumită de încălţămintea ortopedică şi talonetele comandate pentru copiii mei.
Vă mulţumim!” – Alba – 12.12.2023

 

“Mă numesc Vizireanu Constanţa şi am cumpărat de la Ortopedica o orteză de mână.
Sunt foarte mulţumită deoarece în momentul în care doamna de la Ortopedica mi-a fixat orteza pe mână, durerea s-a ameliorat!
Recomand Ortopedica!” – Slobozia – 13.12.2023

 

„Mă numesc Dogaru Ion şi mă declar un pacient mulţumit de achiziţionarea protezei de coapsă.
Mulţumesc echipei Ortopedica!” – Buzău – 14.12.2023

 

„Mă numesc Iancu Elena. Am vârsta de 89 de ani, iar nepotul meu m-a adus la Ortopedica. În urma unei căzături, mi-am fracturat umărul. Personalul dumneavoastră mi-a imobilizat mâna şi am scăpat de dureri în primele minute de purtare.
Mulţumesc Ortopedica pentru susţinere şi bunătate!” – Constanţa, 11.01.2023

 

Mulțumim, aşadar, din nou, tuturor pentru încrederea acordată!

Ne simţim profund onoraţi!