PARTENERI

INVACARE

ORTOPEDICA este unic distribuitor autorizat al produselor Invacare pe teritoriul Romaniei.

Compania americana Invacare este unul dintre principalii producatori de echipamente medicale la nivel mondial. Invacare concepe, produce si distribuie o gama variata de echipamente medicale destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii, dar si pentru ingrijirea la domiciliu. Invacare este lider mondial pe piata produselor precum fotoliile rulante, produselor destinate ingrijirii la domiciliu si a oxigenatoarelor. 

ORLIMAN

ORTOPEDICA este unic distribuitor autorizat al produselor Orliman pe teritoriul Romaniei.

Producator si distribuitor de produse ortopedice cu o experienta in domeniu de peste 70 de ani, Orliman este o companie de renume, puternica si dinamica. Aceasta se remarca prin testarea produselor sale in laboratoare de prestigiu mondial in domeniu. 

TRULIFE

ORTOPEDICA este unic distribuitor autorizat pe teritoriul Romaniei.

Trulife a inregistrat o crestere la nivel global cu produse si marci care sunt recunoscute la nivel mondial, fiind prezenta pe piete foarte dezvoltate cum ar fi: USA, Irlanda, UK, Canada. In Romania compania Trulife este prezenta pe piata dispozitivelor medicale prin distribuitorul sau unic: Ortopedica. 

LABORATORI PIAZZA

ORTOPEDICA este unicul distribuitor autorizat pe teritoriul Romaniei.

Laboratori Piazza a fost infiintata în 1967, compania fiind specializata in productia de ciorapi terapeutici si medicinali. De atunci, eficienta produselor sale si expertiza companiei au dus la consolidarea si castigarea pietei de profil. Laboratori Piazza este una dintre cele mai importante companii europene producatoare de articole compresive din fibre de elastomeri.

B. BRAUN

Compania B. Braun este prezenta in întreaga lume avand peste 41.000 de angajati care lucreaza impreuna pentru a imbunatati sistemul de tratament pentru pacienti, procedurile de lucru din spitale, cat si practica medicala. 

REBOTEC

Compania Rebotec are sediul central in orasul german Quakenbrück. De aici pleaca catre toate colturile lumii unele din cele mai avansate dispozitive ortopedice din punct de vedere tehnologic. Toate produsele Rebotec respecta cele mai inalte standarde de calitate germana.  

PRIM

PRIM este o companie spaniola specializata in productia de dispozitive medicale, fondata in anul 1870. Prim Group este un lider in domeniul dispozitivelor ortopedice, de aprovizionare a spitalelor,  materiale pentru fizioterapie, talasoterapie, terapie termica, reabilitare, geriatrie, etc. 

OTTOBOCK

Cu o experienta de peste 85 de ani, OttoBlock este lider mondial in inovatia si imbunatatirea solutiilor de mobilitate pentru persoanele cu deficiente locomotorii.  

STREIFENEDER

Streifeneder reprezinta o prezenta globala, fiind un producător si distribuitor de servicii, solutii si echipamente ortopedice care ajuta oamenii sa isi redobandeasca mobilitatea inca din anul 1928. 

OXMED

OxMed International este o companie de dispozitive medicale cu sediul in Germania. OxMed International GmbH este partenerul nostru in produse pentru ostomie si ingrijirea ranilor.

TELEFLEX

Teleflex Incorporated, cu sediul central in Wayne, Pennsylvania, este un furnizor american de dispozitive medicale de specialitate pentru o serie de proceduri in ingrijiri critice si chirurgie.

TROGE MEDICAL

TROGE Medical a fost fondata in 1986 cu scopul de a furniza produse medicale de baza la nivel mondial – la preturi atractive.

SERAG-WIESSNER

SERAG-WIESSNER este o companie care ne ofera materiale de sutura chirurgicala si implanturi textile de o calitate remarcabila de peste 150 de ani.

BIOMEDICAL

Grupul BioMedical este o companie activa international dedicata restabilirii sanatatii. Solutiile lor pentru sanatate contribuie la confortul vietii tale.

TZMO

TZMO Romania SRL este membra a grupului polonez TZMO S.A. Capital Group si activează pe piata romaneasca din anul 1997.

Este un lider European in productia si furnizarea de produse medicale pe piata globala, nu numai datorita experientei si tehnologiei moderne, dar si a plaselor chirurgicale de cea mai buna calitate.