ORTOPEDICA – avem o experienta de peste 20 ani in domeniul dispozitivelor medicale.

Excelenta, inovatie si eficacitate sunt doar cateva dintre valorile care stau la baza a ceea ce presupune pentru noi, multumirea dvs.

Suntem preocupati in permanenta de confortul si satisfactia dvs., si de aceea am ales sa lucram cu cel mai bun din domeniul ortezelor – ORLIMAN pentru a va putea oferi dispozitive de cea mai buna calitate.

Suntem distribuitor unic in Romania a dispozitivelor medicale ORLIMAN, lider mondial in domeniu. Va oferim orteze de cea mai buna calitate pentru  fiecare segment al corpului dvs., dar si pentru toate afectiunile dvs. Astfel, fie ca este vorba de o orteza pentru o banala luxatie, fie ca este vorba de un corset complex recomandat de catre un specialist in ortopedie – la NOI gasesti solutia!

Segmente/articulatii pentru care noi va oferim orteze:

–          Membru superior
–          Membru inferior
–          Coloana vertebrala

Gama de orteze:

–        Copii – PEDIATRIC

    • Linia pediatrica va ofera sprijin pentru reabilitarea tuturor zonelor corpului, pentru a asigura o recuperare rapida a celor mici, astfel incat acestia sa continue sa se joace.

–          Sportivi – SPORT

      • Linia de orteze Sport a fost creata pentru a oferi sportivilor dispozitive medicale de calitate, astfel incat o vatamare sau un disconfort sa nu va opreasca din activitatea zilnica si din practicarea de  sporturi

–          Persoanelor cu picior diabetic

      • Linia de orteze este recomandata persoanelor cu boli sau afectiuni ale piciorului. Ele garanteaza  confortul si reduc durerea.

Te asteptam in cele 25 de magazine specializate ca un reprezentant de vanzari sa va poata recomanda orteza potrivita!