Cu cât muncești cel mai mult pentru ceva, cu atât te vei simți mai bine când îl vei realiza.

EXCELENȚĂ PROFESIONALĂ ȘI CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE CALITATE ALE  DISPOZITIVELOR MEDICALE

În tot ceea ce facem urmărim atingerea și menținerea celor mai înalte standarde de calitate și performantă, alocăm toate resursele necesare în acest sens și formăm oameni care să o poată atinge.

În perioada 26-27 septembrie 2 dintre tehnicienii proteziști orteziști ai ORTOPEDICA au beneficiat de un curs de formare și dezvoltare profesională, marca OTTOBOCK în vedere perfecționării tehnicilor de realizare și reglare a protezelor de coapsă cu articulație ge genunchi cu microprocesor C-Leg.

C-Leg 4 este una dintre cele mai bune articulații de genunchi cu microprocesor din lume. Proteza de coapsă cu microprocesor C-Leg 4 se bucură de cel mai mare succes din rândul pacienților amputați. Articulația de genunchi C-Leg 4 are capacitatea de a se adapta la dinamica situațiilor de mișcare respectivă.

ZIUA 1

Prima zi de formare s-a focusat pe noutățile teoretice. Tehnicienii proteziști orteziști și-au dezvolatat spectrul informațional referitor la modul de funcționare a articulației de genunchi cu microprocesor C-Leg 4. Totodată au fost instruiți să controleze microprocesorul prin dispozitivul Android sau iOS folosind aplicatia.

Instalarea software-ului este necesară pentru efectuarea setărilor C-Leg 4, precum și pentru a vedea toate activitățile C-Leg 4 înregistrate de un pacient care îl folosește.

ZIUA 2

A doua zi a fost dedicată particularităților C Leg 4 dar și particularităților de utilizare a fiecărui utilizator. Această articulație cu microprocesor C-Leg 4  poate oferi  purtătorilor suport optim în activitățile cotidiene, dar și recreative. Se pliază perfect persoanelor cu un nivel de activitate moderat spre activ întrucât C-Leg 4  crește nivelul de mobilitate și îmbunătățește calitatea vieții.  Datorită tehnicienilor proteziști orteziști ORTOPEDICA, pacienții noștri vor învăța cum să folosească C-Leg 4 și cum să facă unele dintre exercițiile de mobilitate. Toate activitățile efectuate de pacient sunt înregistrate în software.