Unul dintre obiectivele ORTOPEDICA este acela de dezvoltare continuă, motiv pentru care împreună cu furnizorul nostru, Össur, ne-am propus să oferim tehnicienilor proteziști orteziști un program cuprinzător de training și dezvoltare în materie de protezare, care face tema celor mai recente dispozitive medicale și tehnologii.

Scopul trainingului a fost acela de a dezvolta abilități de lucru cu privire la picioarele protetice și la tehnologiile senzoriale și de control, dar și de a întări relația tehnicienilor proteziști orteziști cu purtătorul.

Din acest motiv studiem piața continuu pentru a identifica mereu soluții eficiente pentru dumneavostră!

Recent, Össur, a lansat pe piața de specialitate două picioare protetice care îmbunătățesc viața persoanei protezate conferindu-i senzația de control și sentimentul unui mers natural. Vorbim despre Pro-Flex Modular și Pro-Flex ST,  două picioare protetice noi, versatile și rezistente la apă. Acestea au fost concepute pentru utilizatorii activi, dornici să se bucure din nou de încredere și flexibilitate în activitățile zilnice. Acum, datorită tehnologiei moderne și a designului multifuncțional mersul pe diferite suprafețe de terenuri este facilitat.

Întrucât vrem să ne asigurăm că pacienții noștri se pot bucura de o mișcare naturală, am testat chiar noi noile picioare protetice pentru a avea certitudinea că vă punem la dispoziție dispozitive medicale de cea mai înaltă calitate.

Testarea a fost făcută pe o suprafață alunecoasă pentru a demonstra funcționalitățile piciorului protetic de a se adapta la diferite suprafețe.

Am constatat că datorită materialelor utilizate și a designului – adaptabilitatea purtătorului este foarte mare la noile picioare protetice, senzația fiind una realmente naturală.

Picioarele protetice Pro-Flex Modular și Pro-Flex ST chiar pot îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții purtătorului!

Pentru a vă bucura de cele mai bune experiențe posibile, alegeți picioarele protetice care se potrivesc stilului dumneavostră de viață și comunicați îndeaproape cu tehnicienii proteziști orteziști.