Suntem o companie de dispozitive medicale a cărei notorietatea s-a menținut de-a lungul celor peste 21 ani de activitate. Vrem să fim mereu printre cei mai buni, să aducem plusvaloare companiei prin urmărirea tendințelor emergente și a nevoilor pacienților, astfel să putem descoperi segmente de piață noi sau potențiale lacune pe care le putem exploata prin inovare și lansarea de produse și servicii noi.

Întrucât domeniul dispozitivelor medicale este într-o continuă evoluție, cu noi tehnologii și produse care apar în mod constant, vrem să ne asigurăm că reprezentanții de vânzări și echipa de management este la curent cu tot ceea ce este nou în acest domeniu având la dispoziție o paletă largă de informații concrete și de actualitate.

Recent, ORTOPEDICA, a organizat un training de prezentare în colaborare cu ORLIMAN în care au fost abordate două noi game de orteze ACTIUS NEOFINE și DYNA-ORT DAFOS care răspund cerințelor pieței actuale și prin intermediul cărora dorim să ne extindem portofoliu de dispozitive medicale.

  • ACTIUS NEOFINE această gamă se deosebește prin cele 3 straturi din care ortezele sunt confecționate pentru o triplă acțiune terapeutică:
    • Strat poliamidă – îmbunătățește elasticitatea ortezelor;
    • Strat neoprene – păstrează temperatura constantă;
    • Strat buclat – menține transpirația sub control.
  • DYNA-ORT DAFOS reprezintă o gamă pediatrică care este formată din glezne-orteze dinamice pentru picior. Acestea sunt diferite de ortezele rigide tradiționale prin faptul că sunt realizate dintr-un material mai flexibil care oferă piciorului suport și ușurează mișcarea gleznei. Acestea corectează sau controlează modificările de poziție a piciorului, facilitând un sprijin adecvat și optimizând în același timp biomecanica mersului. Ideale pentru copiii foarte mici (până la aproximativ 8 ani), atâta timp cât nu sunt afectați de nicio deformare anatomică sau patologică.

Trainingul a oferit participanților certificare și o imagine globală asupra gamelor de produse prezentate prin evidențierea specificațiilor tehnice, a beneficiilor, a caracteristicilor și a modulului de acționare al fiecărui dispozitiv medical.

Comunicare organizațională ORTOPEDICA este susținută prin bune practici pe toate planurile, pentru că ne pasă și vrem să fim în continuare “Alegerea Pacienților” și să onorăm acest titlu.