Îţi doreşti nopţi liniştite, fără apnee în somn?

Descoperă beneficiile terapiei cu Resvent iBreeze 20A şi bucură-te de un somn odihnitor şi sănătos!

ORTOPEDICA vine în întâmpinarea pacienţilor care se confruntă cu această problemă, oferind consiliere şi îndrumare despre produs, precum şi în procesul decontării #CAS de care aparţineţi.

Ce este apneea?

Sindromul de Apnee în Somn Obstructiv (SASO) este caracterizat de episoade repetate de blocare parţială sau totală a căilor respiratorii în timpul somnului, împiedicând pătrunderea aerului în plămâni.

Sforăitul este un simptom al apneei în somn, acesta fiind şi cel mai „zgomotos” simptom care trimite pacientul la medic. Alte simptome pot include: dificultăţi de concentrare, dureri de cap matinale, nevoia frecventă de a urina în timpul nopţii (denumita nicturie), probleme de libidoul, tensiune arterială ridicată şi creştere în greutate.

Apneea in somn de tip obstructiv netratată poate avea consecinţe grave asupra stării de sănătate a pacientului, putând duce la probleme de ordin psihologic, oboseala cronică, hipoxemie intermitentă, apariţia complicaţiilor cardiovasculare sau de metabolice, precum diabetul zaharat de tip 2.

Cum ajută terapia cu noua tehnologie Resvent iBreeze 20A?

Resvent iBreeze 20A este un aparat #automat CPAP (presiune pozitivă continuă) care reglează fluxul de aer în funcţie de necesităţile individuale ale pacientului, oferind o experienţă de respiraţie naturală şi liniştită, pacienţii apreciind simplitatea de utilizare şi confortul oferit de masca CPAP iBreeze, ce se ajustează perfect pe faţă, reducând la minimum disconfortul.

Designul compact şi portabil îl face uşor de transportat şi de folosit oriunde v-aţi afla, având o greutate de doar 2 kg. Interfaţa este intuitivă pentru pacient şi foarte uşor de utilizat, beneficiind de o multitudine de funcţii tehnologice dintre cele mai diverse, inclusiv posibilitatea conectării prin Bluetooth, monitorizare şi detecţie incidente prin ResAssist (Sistem de management al datelor pacienţilor bazat pe Cloud Resvent).

Noutatea tehnologiei #iBreeze constă în umidificatorul inteligent cu funcţie de încălzire, capabil să aprecieze temperatura ambientală şi gradul existent de umiditate din aer, astfel încât să se evite condensarea în mască.

Cu acest aparat vă veţi putea bucura de confort şi eficienţă, linişte şi sănătate!

Pentru comenzi şi informaţii suplimentare ne puteţi contacta în oricare din cele 25 de centre din toată ţara.