Domeniul dispozitivelor medicale este într-o continuă evoluție, cu noi tehnologii și produse care apar în mod constant, iar noi vrem să ne asigurăm că suntem la curent cu tot ceea ce este nou, având la dispoziție o paletă largă de informații concrete și de actualitate. Astfel, partenerii noştri de la Ottobock, Sobi, Mihaela şi Mădălina, ne-au vizitat la sediul nostru central din Bucureşti, în data de 21 februarie, pentru o prezentare detaliată a celor mai noi inovaţii în domeniul protezării piciorului, a limitelor şi posibilităţilor acestor tehnologii de ultimă generaţie.

                                 

Tehnicienii ortezişti-protezişti ORTOPEDICA s-au bucurat de ocazia oferită pentru a învăţa lucruri noi, pregătirea continuă fiind un aspect foarte important în procesul de a oferi pacienţilor noştri cele mai bune soluţii la problemele diverse cu care ne abordează zi de zi. Sobi a fost foarte deschis în a ne face cât mai multe demonstraţii practice, atât în interiorul clădirii, cât şi afară, în aer liber, pentru a oferi cursanţilor o imagine cât mai completă şi mai clară a noilor dispozitive medicale prezentate.

                               

În cele 5 ore intensive de curs, specialiştii noştri s-au familiarizat cu funcţiile şi caracteristicile dispozitivelor, principalele avantaje pentru pacient şi aspectele de noutate faţă de tehnologiile mai vechi, precum şi modul de montare/ demontare, ajustarea şi personalizarea dispozitivelor protetice direct pe pacient, prezentându-se 3 dispozitive inovative, special create pentru persoanele active, iubitoare de mişcare şi sport:

                                 

  1. Cupa protetică VAROS – concepută pentru persoanele cu amputație de coapsă, ce se poate folosi de la început, precum şi pe toată durata procesului de protezare. Oferă utilizatorilor beneficii notabile în viața de zi cu zi, având o complexitate de utilizare redusă, fiind foarte uşoară, facil de aplicat şi îndepărtat de pacient, flexibilă, personalizabilă şi rezistentă la apă şi coroziune.

                   

  1. Genunchi protetic DYNION – dedicat persoanelor active care merg pe cont propriu, iubitoare de spor şi mişcare. Oferă sprijin la coborârea scărilor şi a rampelor, are funcţie de mers cu bicicleta, este rezistent la apă şi oferă per ansamblu mai multă libertate pacientului în viaţa de zi cu zi.

                            

  1. Piciorul protetic EVANTO – ideal pentru persoanele active care se deplasează pe diverse tipuri de teren, la interior sau exterior și care pun mare preț pe o senzație naturală de mers, pe o rezistență sporită și un grad ridicat de confort pe teren accidentat.

                    

Pentru a vă bucura de cele mai bune experiențe posibile, alegeți picioarele protetice care se potrivesc stilului dumneavostră de viață și comunicați îndeaproape cu tehnicienii proteziști orteziști.

Pentru mai multe informaţii şi programări: www.ortopedica.ro sau contact@ortopedica.ro .